เด็กไทยคว้ารางวัล Diploma of excellence จากงาน Stockholm Junior Water Prize2014

เขียนโดย fortune เมื่อ . หัวข้อ ข่าวและประชาสัมพันธ์, ข่าวในประเทศ

ขอแสดงความยินดีกับนักเรียนไทย โรงเรียนสุราษฎร์พิทยา ค่ะ ที่คว้ารางวัล Diploma of excellence จากงาน Stockholm Junior Water Prize 2014 มาได้

Diploma of Excellence to students from Thailand

A Diploma of Excellence was awarded to students Orawan Thasanabenjakul, Pannawat Peanjad and Natthanicha Jairungsr from Thailand, for transforming wastewater generated during the production of raw natural rubber sheets to a valuable bio-plastic.

“The students created a new useful, environmentally friendly product from something previously regarded as waste. The project has the potential to help improve the quality of life for many people and solve an important water-related environmental problem.” said the Jury in its citation.

26

ชมบรรยากาศการประกวด Stickholm Jonir Water Prize 2014 ได้ที่นี่ค่ะ